DJTStalling aanvragen

Uw camper en/of caravan stallen? Dat kan bij DJTStalling! Wij bieden u een uitgebreid pakket aan ongeloofelijke dienstverlening.

Het is bij DJTStalling mogelijk om uw camper uitgebreid schoon te maken, technisch onderhoud (te laten) plegen (door onze monteurs) en/of airco onderhoud te laten uitvoeren. Dit alles voor het zeer scherpe tarief dat DJTStalling hanteert.

En als dat nog niet genoeg is is het bij DJTstalling ook mogelijk om 24/7 uw camper en/of caravan op te halen/ te stallen. Het toegangshek is via een (persoonlijke) code eenvoudig te bedienen waardoor toegang tot uw eigendom 24/7 mogelijk is.

Nadat u een DTJStalling heeft aangevraagd wordt een overeenkomst vastgelegd in een standaardcontract. Hierin worden uw en onze rechten en plichten vastgelegd.

Indien gewenst sturen wij u een voorbeeld van dit contract graag toe. Hierbij willen wij nog opmerken, dat dit een standaardcontract is, waarbij uw specifieke wensen zullen worden vermeld en verwerkt.

Afwijkende huurperiodes, bijvoorbeeld een half jaar, zijn op aanvraag beschikbaar.

Beide terreinen zijn d.m.v. camera’s beveiligd. Een beheerder zorgt voor uw camper of caravan, zodat deze veilig in en uit de binnenstalling wordt gereden. Ook kan worden gezorgd voor uw APK Keuring, onderhoud enz. Indien gewenst ook bemiddeling bij rijvaardigheidscursussen behoort tot de mogelijkheden. Bij uw afwezigheid kunnen de voertuigen binnen “op stroom”worden gezet. Tarieven op aanvraag.

Huurder

Object

Stallingsperiode

nu aanvragen